Ocak 2019

Yıl 3 Sayı 1 – Ocak 2019

İçindekiler

Derleme

1- Türk Mutfağı Geleneksel Ürünlerinde Yöresel Farklılıklar: Tarhana Örneği

Ümit SORMAZ, Neslihan ONUR, Eda GÜNEŞ, H. Ferhan NİZAMOĞLU

 

2- Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi

Esmanur YÜKSEL, Abdullah DİLER

 

3- Etlerde Kuru Yaşlandırma

Çiğdem MUŞTU

 

4- Türk Mutfak Kültüründe Peynir Tatlıları

Efe Kaan ULU

 

5- Moleküler Gastronomi: Gıda Üretiminde Yeni Bir Devrim

Ali BATU

 

6- İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Mehmet Nezir GÜNGÖRÜR, Kamil BOSTAN

AGD