Temmuz 2019

Yıl 3 Sayı 2 – Temmuz 2019 

İçindekiler

Derleme

1- İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü

Sühendan MOL, Candan VARLIK

 

2- Gastronomide Evrensel Dil: Bilim ve Mühendislik “Eleştirel Bir Bakış”

İsmail Hakkı TEKİNER, Tolgahan TABAK, Oğuzhan KÖKLÜ, Gizem HÜLAĞA, Halil İbrahim ORHAN

 

3- Bacterial Biofilms: Formation, Properties and Prevention in Food Industry

Kefyalew CHIRKENA, Beyza ULUSOY, Canan HECER

 

4- Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı

Ayla ÜNVER ALÇAY

 

5- Bir Gıda Olarak Midye

Mehmet Nezir GÜNGÖRÜR, Sühendan MOL

 

6- Turizm İşletmelerinde Yönetimin Planlama Fonksiyonunun Önemi

Berat GEVŞEK

AGD