Yıl 2 Sayı 2 – Temmuz 2018
İçindekiler
Derleme
1- Bir Biyo-Tatlandırıcı Olarak Stevia
Ekin DİNÇEL, Ayla ÜNVER ALÇAY, Meryem BADAYMAN
2- Changes in the Gastronomic Characteristics Plain Tukish Delight (Lokum) During Production
Ali BATU, Ali ARSLAN, Heysem Suat BATU
Özkan ÖZDEN, Candan VARLIK, Nuray ERKAN
4- Peynirlerde Biyojen Aminler
Seçil BÜYÜK, Burcu MARANGOZ
5- Ardıç Meyve ve Yağının Kullanım Alanları
Ayla ÜNVER ALÇAY, Cansu AKGÜL, Meryem BADAYMAN, Ekin DİNÇEL
6- Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Atheer Jasim MOHAMMED, Kamil BOSTAN