Temmuz 2018

Yıl 2 Sayı 2 – Temmuz 2018 

İçindekiler

Derleme

1- Bir Biyo-Tatlandırıcı Olarak Stevia 

Ekin DİNÇEL, Ayla ÜNVER ALÇAY, Meryem BADAYMAN

2- Changes in the Gastronomic Characteristics Plain Tukish Delight (Lokum) During Production

Ali BATU, Ali ARSLAN, Heysem Suat BATU

3- Havyar

Özkan ÖZDEN, Candan VARLIK, Nuray ERKAN

4- Peynirlerde Biyojen Aminler

Seçil BÜYÜK, Burcu MARANGOZ

5- Ardıç Meyve ve Yağının Kullanım Alanları

Ayla ÜNVER ALÇAY, Cansu AKGÜL, Meryem BADAYMAN, Ekin DİNÇEL

6- Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus

Atheer Jasim MOHAMMED, Kamil BOSTAN

AGD