Anasayfa

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ

TEMMUZ 2020

ISSN: 2528-9411

e-ISSN: 2687-1920

Cilt: 4 –  Sayı: 2

GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.


Araştırma Makaleleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Temalı Restoranlara İlişkin Tutum ve Davranışları

Nurten ÇEKAL, Bahar MEMİŞ

PDF
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elazığ Orciği

Aykut ŞİMŞEK, ENES GÜLEÇ

PDF
The Place of Sesame and Tahini in Turkish Gastronomy

Ali BATU, Heysem Suat BATU

PDF
Artisan Yemekler ve Gıdalar

Fatma Nur ŞEN NEGİZÖZEN, İlkay YILMAZ

PDF
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi

Arzu KAVAZ YÜKSEL, Mehmet YÜKSEL

PDF
Simbiyotizm Kavramı ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi

Gül YILMAZ, Sinem AKMAN

PDF
Glütenle İlişkili Rahatsızlıklar ve Glütensiz Ekmek Üretimi

Ayla ÜNVER ALÇAY, Farnoush AHMETOĞLU

PDF
AGD