İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
TEMMUZ 2020
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Volume: 4 – Issue: 2
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Research Articles
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Temalı Restoranlara İlişkin Tutum ve Davranışları
Nurten ÇEKAL, Bahar MEMİŞ |
|
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elazığ Orciği
Aykut ŞİMŞEK, ENES GÜLEÇ |
|
The Place of Sesame and Tahini in Turkish Gastronomy
Ali BATU, Heysem Suat BATU |
|
Artisan Yemekler ve Gıdalar
Fatma Nur ŞEN NEGİZÖZEN, İlkay YILMAZ |
|
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Arzu KAVAZ YÜKSEL, Mehmet YÜKSEL |
|
Simbiyotizm Kavramı ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi
Gül YILMAZ, Sinem AKMAN |
|
Glütenle İlişkili Rahatsızlıklar ve Glütensiz Ekmek Üretimi
Ayla ÜNVER ALÇAY, Farnoush AHMETOĞLU |