Anasayfa

Dergipark Linki: https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas

İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY

AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ

GASTRONOMY OCAK 2022

ISSN: 2528-9411

e-ISSN: 2687-1920

Volume: 6 –  Issue: 1

GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.


Research Articles

Kahve Dükkânlarında Kahve İçme Niyetinin Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi

Examination of Intention to Drink Coffee in Coffee Shops within Framework of Planned Behavior Theory

Bahar BAYINDIR

Osman ÇALIŞKAN

PDF
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi

An Assessment of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy

Demet GÜNER

Aydoğan AYDOĞDU

PDF
Artvin Gastronomisinin Tıbbi ve Aromatik Bitkileri

Medicinal and Aromatic Plants in Artvin Regional Gastronomy

Yener OĞAN

Menekşe CÖMERT

PDF
Sumak Ekşi Akıtı ve Kahramanmaraş Mutfağında Kullanımı

Sumac Extract and Its Use in Kahramanmaras Cuisine

Ali ALDIOĞLU

PDF
Gıda İşletmelerinde Biyofilm Sorunu ve Gümüş Nanopartikül Uygulamaları

Biofilm Problem and Silver Nanoparticle Applications in Food Pprocessing Facilities

Nuray GÜRLÜK

Ahmet KOLUMAN

Tolga KAHRAMAN

PDF
Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimiz

Raw Materials Used in Confectionery Products and Functional Soft Confectionery Production

Hazel ÖNDER

Alev YÜKSEL AYDAR

PDF
Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama

Innovative Sustainability Applications in The Food and Beverage Industry: Storage in Controlled Atmosphere

Elif Cemre BOZAGCI

Alper ÇEVİK

PDF
Farkında Olarak Yemek

Microencapsulation and Its Uses in Food Industry

Yaşar Birol SAYGI

PDF
GASTRONOMY OCAK 2022 CİLT 6 SAYI 1 DOI LİSTESİ PDF
AGD