Yıl 4 Sayı 2 – Temmuz 2020
İçindekiler
Derleme
Nurten ÇEKAL, Bahar MEMİŞ
2- Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elazığ Orciği
Aykut ŞİMŞEK, Enes GÜLEÇ
3 – The Place of Sesame and Tahini in Turkish Gastronomy
Ali BATU, Heysem Suat BATU
4- Artisan Yemekler ve Gıdalar
Fatma Nur ŞEN NEGİZÖZEN, İlkay YILMAZ
5- Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Arzu KAVAZ YÜKSEL, Mehmet YÜKSEL
6- Simbiyotizm Kavramı ve Gastronomi Turizmi ile İlişkisi
Gül YILMAZ, Sinem AKMAN
7- Glütenle İlişkili Rahatsızlıklar ve Glütensiz Ekmek Üretimi
Ayla ÜNVER ALÇAY, Farnoush AHMETOĞLU