Temmuz 2020

Yıl 4 Sayı 2 – Temmuz 2020 

İçindekiler

Derleme

1- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Temalı Restoranlara İlişkin Tutum ve Davranışları

Nurten ÇEKAL, Bahar MEMİŞ

 

2- Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elazığ Orciği

Aykut ŞİMŞEK, Enes GÜLEÇ

 

3 – The Place of Sesame and Tahini in Turkish Gastronomy

Ali BATU, Heysem Suat BATU

 

4- Artisan Yemekler ve Gıdalar

Fatma Nur ŞEN NEGİZÖZEN, İlkay YILMAZ

 

5- Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi

Arzu KAVAZ YÜKSEL, Mehmet YÜKSEL

 

6- Simbiyotizm Kavramı ve Gastronomi Turizmi ile İlişkisi

Gül YILMAZ, Sinem AKMAN

 

7- Glütenle İlişkili Rahatsızlıklar ve Glütensiz Ekmek Üretimi

Ayla ÜNVER ALÇAY, Farnoush AHMETOĞLU

AGD