İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
GASTRONOMY TEMMUZ 2021
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Cilt: 5 – Sayı: 2
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Araştırma Makaleleri
Üniversite Öğrencilerinin Fermente Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İstatistiksel Analizi
Statistical Analysis of the Fermented Dairy Products Consumption Habits of University Students Bayram ÜRKEK Ahmet TAŞ |
|
Aşçılık Bölümünde Okuyan Kadın Öğrencilerin Mesleğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi: Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Örneği
Evaluating The Profession Perspectives of Female Students Studying in The Culinary Program: The Case of Hatay Mustafa Kemal University Hasibe Utku ÇELİK GENÇOĞLU Ebru KEMER |
|
Characteristics of EU Registered Geographical Indications of Food and Agricultural Products and Investigation of Their Relationship with the Geographical Area
Gıda ve Tarım Ürünlerinde AB Tescilli Coğrafi İşaretlerin Ayırt Edici Özellikleri ve Coğrafi Alan ile olan Bağının İncelenmesi Özden İLHAN |
|
Yeni Tip Koronavirüs (Covid 19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Effects of New Type Coronavirus (Covid-19) Outbreak on World Food System Yeliz DEMİR |
|
Nörogastronomi
Neurogastronomy İlkay YILMAZ Ecem AKAY Arda ER |
|
Moleküler Gastronomi Uygulamaları: Sous Vide Yöntemi
Molecular Gastronomy Applications: Sous Vide Technique Huri İLYASOĞLU |
|
Traditional Anatolian Ceremonial Dishes
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri Nuray GÜZELER Çağla ÖZBEK |
|
Gıda Endüstrisinde Ultrason Uygulamaları
Ultrasound Applications in Food Industry Çiğdem TÜRKSÖNMEZ Abdullah DİLER |
|
GASTRONOMY TEMMUZ 2021 CİLT 5 SAYI 2 DOI LİSTESİ |