2021 TEMMUZ CİLT 5 SAYI 2

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ

GASTRONOMY TEMMUZ 2021

ISSN: 2528-9411

e-ISSN: 2687-1920

Cilt: 5 –  Sayı: 2

GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.


Araştırma Makaleleri

Üniversite Öğrencilerinin Fermente Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İstatistiksel Analizi 

Statistical Analysis of the Fermented Dairy Products Consumption Habits of University Students

Bayram ÜRKEK

Ahmet TAŞ 

PDF
Aşçılık Bölümünde Okuyan Kadın Öğrencilerin Mesleğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi: Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Örneği

Evaluating The Profession Perspectives of Female Students Studying in The Culinary Program: The Case of Hatay Mustafa Kemal University

Hasibe Utku ÇELİK GENÇOĞLU

Ebru KEMER

PDF
Characteristics of EU Registered Geographical Indications of Food and Agricultural Products and Investigation of Their Relationship with the Geographical Area

Gıda ve Tarım Ürünlerinde AB Tescilli Coğrafi İşaretlerin Ayırt Edici Özellikleri ve Coğrafi Alan ile olan Bağının İncelenmesi

Özden İLHAN 

PDF
Yeni Tip Koronavirüs (Covid 19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri

Effects of New Type Coronavirus (Covid-19) Outbreak on World Food System

Yeliz DEMİR 

PDF
Nörogastronomi

Neurogastronomy

İlkay YILMAZ

Ecem AKAY

Arda ER

PDF
Moleküler Gastronomi Uygulamaları: Sous Vide Yöntemi

Molecular Gastronomy Applications: Sous Vide Technique

Huri İLYASOĞLU

PDF
Traditional Anatolian Ceremonial Dishes

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri 

Nuray GÜZELER

Çağla ÖZBEK

PDF
Gıda Endüstrisinde Ultrason Uygulamaları

Ultrasound Applications in Food Industry

Çiğdem TÜRKSÖNMEZ

Abdullah DİLER

PDF
GASTRONOMY TEMMUZ 2021 CİLT 5 SAYI 2 DOI LİSTESİ PDF
AGD