Yıl 3 Sayı 2 – Temmuz 2019
İçindekiler
Derleme
1- İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Sühendan MOL, Candan VARLIK
2- Gastronomide Evrensel Dil: Bilim ve Mühendislik “Eleştirel Bir Bakış”
İsmail Hakkı TEKİNER, Tolgahan TABAK, Oğuzhan KÖKLÜ, Gizem HÜLAĞA, Halil İbrahim ORHAN
3- Bacterial Biofilms: Formation, Properties and Prevention in Food Industry
Kefyalew CHIRKENA, Beyza ULUSOY, Canan HECER
4- Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı
Ayla ÜNVER ALÇAY
Mehmet Nezir GÜNGÖRÜR, Sühendan MOL
6- Turizm İşletmelerinde Yönetimin Planlama Fonksiyonunun Önemi
Berat GEVŞEK