Yıl 4 Sayı 1 – Ocak 2020
İçindekiler
Derleme
1- Bir Gıda Güvenliği ve Sağlık Sorunu: Balık ve Balık Ürünleri Kaynaklı Alerjenler
İsmail Hakkı TEKİNER, Murat AY, Hayrettin MUTLU
2- Coğrafi İşaretli Türkiye Peynirleri
Derya SAYGILI, Hande DEMİRCİ, Ufuk SAMAV
3- Denizden Gelen Lezzet: Kalamar
Şehnaz Yasemin TOSUN, Büşra TÜRK, Candan VARLIK
4- Gastronomi ve Moleküler Gastronomi Açısından Üzüm Pekmezi
Ali BATU
5- Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları
Çiğdem MUŞTU
6- Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü
Selma GÖKTÜRK ÇETİNKAYA