Dergipark Linki: https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
GASTRONOMY OCAK 2022
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Cilt: 6 – Sayı: 1
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Araştırma Makaleleri
Kahve Dükkânlarında Kahve İçme Niyetinin Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi
Examination of Intention to Drink Coffee in Coffee Shops within Framework of Planned Behavior Theory Bahar BAYINDIR Osman ÇALIŞKAN |
|
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi
An Assessment of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy Demet GÜNER Aydoğan AYDOĞDU |
|
Artvin Gastronomisinin Tıbbi ve Aromatik Bitkileri
Medicinal and Aromatic Plants in Artvin Regional Gastronomy Yener OĞAN Menekşe CÖMERT |
|
Sumak Ekşi Akıtı ve Kahramanmaraş Mutfağında Kullanımı
Sumac Extract and Its Use in Kahramanmaras Cuisine Ali ALDIOĞLU |
|
Gıda İşletmelerinde Biyofilm Sorunu ve Gümüş Nanopartikül Uygulamaları
Biofilm Problem and Silver Nanoparticle Applications in Food Pprocessing Facilities Nuray GÜRLÜK Ahmet KOLUMAN Tolga KAHRAMAN |
|
Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimiz
Raw Materials Used in Confectionery Products and Functional Soft Confectionery Production Hazel ÖNDER Alev YÜKSEL AYDAR |
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama
Innovative Sustainability Applications in The Food and Beverage Industry: Storage in Controlled Atmosphere Elif Cemre BOZAGCI Alper ÇEVİK |
|
Farkında Olarak Yemek
Microencapsulation and Its Uses in Food Industry Yaşar Birol SAYGI |
|
GASTRONOMY OCAK 2022 CİLT 6 SAYI 1 DOI LİSTESİ |