2021 OCAK CİLT 5 SAYI 1

İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY

AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ

GASTRONOMY OCAK 2021

ISSN: 2528-9411

e-ISSN: 2687-1920

Volume: 5 –  Issue: 1

GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.


Research Articles

Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi

Veli CEYLAN

Çiğdem MUŞTU

PDF
“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi

Bilge BALTALI

Meryem AKOĞLAN KOZAK

PDF
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek 

Ceyhun UÇUK

İbrahim İLHAN

PDF
Beslenmede Vejetaryen Modeli 

Zehra Dilistan SHIPMAN

PDF
Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri

Yeliz DEMİR

PDF
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Bir Asrı Aşan Tecrübe: Asırlık Restoranlarımız 

Naime ALDEMİR, Ümit SORMAZ

PDF
Mikroenkapsülasyon ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları

Sibel KANAT

Göknur TERZİ GÜLEL

PDF
GASTRONOMY OCAK 2021 CİLT 5 SAYI 1 DOI LİSTESİ PDF
AGD