İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
GASTRONOMY OCAK 2021
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Volume: 5 – Issue: 1
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Research Articles
Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Veli CEYLAN Çiğdem MUŞTU |
|
“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi
Bilge BALTALI Meryem AKOĞLAN KOZAK |
|
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Ceyhun UÇUK İbrahim İLHAN |
|
Beslenmede Vejetaryen Modeli
Zehra Dilistan SHIPMAN |
|
Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri
Yeliz DEMİR |
|
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Bir Asrı Aşan Tecrübe: Asırlık Restoranlarımız
Naime ALDEMİR, Ümit SORMAZ |
|
Mikroenkapsülasyon ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları
Sibel KANAT Göknur TERZİ GÜLEL |
|
GASTRONOMY OCAK 2021 CİLT 5 SAYI 1 DOI LİSTESİ |