Dergipark Linki: https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas
İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
GASTRONOMY Ocak 2023
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Volume: 7 – Issue: 1
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Research Articles
Tarhana Hamurundan Üretilen Ekmeklerin Duyusal Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Evaluation of Sensory Properties of Breads Produced from Tarhana Dough Nihan GÖĞÜŞ BAĞIŞ Aleyna GÜN |
|
Çevrim İçi Yemek Tariflerine Yönelik Betimsel Bir İnceleme: Nefis Yemek Tarifleri Web Sitesi Örneği
A Descriptive Review of Online Food Recipes: The Case of Nefis Yemek Tarifleri Web Site Enes GÜLEÇ Kutay OKTAY |
|
Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi
Edible Mushrooms as a Functional Food: An Investigation of Kitchen Chefs’ Usage and Knowledge Gökmen DUMAN Fulya SARPER |
|
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
A Study on Turkish Coffee Consumption Habits of X, Y and Z Generations Yeliz DEMİR Kübra SAĞLAM |
|
Gastronomi Deneyimlerinin Tavsiye Etme Niyetine Etkisi: Turist Memnuniyetinin Aracı Rolü
The Effect of Gastronomy Experiences on Recommendation Intention: The Mediator Role of Tourist Satisfaction Koray GENÇ Tuba ALDEMİR |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Karşılaşılan Sorunların İncelenen Problem Durumları Bağlamında AnaliziAnalysis of Problems Encountered in Gastronomy and Culinary Arts Education in the Context of Examined Problem Situations Mehmet DÜZGÜN İrem YILMAZ Atınç OLCAY |
|
Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi
Investigation of University Students’ Nutritional Habits at Before and During of COVID-19 Gözde TÜRKÖZ BAKIRCI Yılmaz AKGÜNDÜZ |
|
Gastronomi Öğrencilerinin Yabancı Dile İlişkin Kaygı, Öz Yeterlilik ve Tutumları Arasındaki İlişki
The Relationship Between Anxiety, Self-Efficacy and Attitudes of Gastronomy Students towards Foreign Language Asuman TORLAK Hatice Ferhan NİZAMLIOĞLU |
|
The Registered Gastronomic Taste: Tokat Kebab
Tescilli Gastronomik Lezzet: Tokat Kebabı Esra ESİN YÜCEL Cemal KAYA Mustafa BAYRAM |
|
Su Ürünleri Tüketimini ve Tüketici Davranışlarını Etkileyen Faktörler
Factors Affecting Seafood Consumption and Consumer Behaviors Furkan DURSUN Bahar GÜMÜŞ |
|
Sığır Eti Üretiminde Su Ayak İzinin Değerlendirilmesi
Evaluation of Water Footprint in Beef Production Yeliz DEMİR |
|
GASTRONOMY OCAK 2023 CİLT 7 SAYI 1 DOI LİSTESİ |