Dergipark Linki: https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas
İSTANBUL AYDIN UNIVERSITY
AYDIN GASTRONOMY DERGİSİ
GASTRONOMY Temmuz 2023
ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Volume: 7 – Issue: 2
GOURMAND INTERNATIONAL tarafından geleneksel olarak düzenlenen GOURMAND AWARDS kapsamında dünya genelinde Üniversite ve Akademik yayınlar (B22) kategorisinde dergimiz üçüncülük ödülü ile onurlandırılmıştır.
Research Articles
Bazı Yenilebilir Kaplamaların Fırınlanmış Havucun Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
The Effect of Some Edible Coatings on the Physicochemical Properties of Baked Carrots Şeyda ÖZTÜRK Esma Nur GEÇER |
|
Çocuk Dostu Restoranlara Yönelik Çevrimiçi Şikâyetlerin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Evaluation of Online Complaints About Child–Friendly Restaurants: The Case of Istanbul Kansu GENÇER Defne KEŞKEKCİ |
|
Gastronomi Turizmi ve Gıda Pazarları: Netnografik Bir Araştırma
Gastronomy Tourism and Food Markets: A Netnographic Research Suat AKYÜREK |
|
Turistlerin Yeni Gastronomi Etkinliklerine Katılma Niyeti
The Intention of Tourists to Participate in New Gastronomy Events Ahmet YARIŞ Ergül KANİK |
|
Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi
Evaluation of Hemp Seed Flour in Functional Gluten-Free Biscuits Production Fatma HAYIT Levent YAZICI |
|
The Effect of Registered Product of Mersin Bozyazı Kavutu on Appetite
Mersin İlinin Tescilli Ürünü Bozyazı Kavutunun İştah Durumu Üzerine Etkisi Eda PARLAK Betül GÜLŞEN ATALAY |
|
İş-Aile ve Aile-İş Yaşamı Çatışma Durumları ile Prososyal Motivasyon Davranışı Arasındaki İlişki: Mutfak Çalışanları Üzerine Bir Araştırma
The Relationship Between Prosocial Motivation Behavior with Work-Family and Family-Work Life Conflict Situations: Mehmet CAN |
|
Yemek Stilistliği Uygulamalarının Otel ve Restoranlarda Yapılan Yemek Sunumları Üzerindeki Etkisi
Food Stylist Applications to the Menus of Hotel and Restaurant Businesses Adile SARITAŞ Ümit SORMAZ |
|
İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi
Microbiological Quality of Indoor Air in Several Food and Beverage Businesses in Istanbul Başak Gökçe ÇÖL Harun AKSU |
|
Orta Çağ’da Avrupa Mutfak Kültürü
European Culinary Culture in the Middle Ages Emir Hilmi ÜNER |
|
Örgütsel Kültür ve İletişim Bağlamında “Lüks Restoran” Konsepti
The “Luxury Restaurant” Concept in The Context of Organizational Culture and Communication Uğur KAÇAN |
|
Korunma Motivasyonu ve Gıda Güvenliği İlişkisi: UNESCO Gastronomi Şehirlerine Yönetsel Yaklaşım
The Relationship between Protection Motivation and Food Safety: A Management Approach to UNESCO Gastronomy Cities Serhat BİNGÖL Öznur CUMHUR |
|
Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Betaine and Presence in Cereal Products Hüseyin BOZ |
|
GASTRONOMY TEMMUZ 2023 CİLT 7 SAYI 2 DOI LİSTESİ |